LOCUSD

O nama

O NAŠEM TIMU

U LOCUSD-u, mi smo posvećen tim stručnjaka za nekretnine, marketing i IT koji su udružili snage da kreiraju najsavremeniji CRM softver zasnovan na oblaku, posebno skrojen za profesionalce u oblasti nekretnina. Naša misija je da osnažimo agente, brokere i stambene programere sa alatima koji su im potrebni da pojednostave svoj radni tok, poboljšaju odnose sa klijentima i podstaknu rast poslovanja.

O našoj tehnologiji

Nasa Advanced Cloud-Based CRM Technology je bazirana na:

Cloud Infrastructure sa AVS-om

platformu za hostovanje našeg CRM softvera. To znači da su vaši podaci bezbedno uskladišteni i dostupni u bilo koje vreme i bilo gde.

AVS pruža pouzdanost, skalabilnost i robusne bezbednosne funkcije, obezbeđujući da su vaše informacije zaštićene i dostupne kad god vam zatrebaju.

React za Front-End prilagođen korisniku

Interfejs našeg CRM-a je izgrađen pomoću React-a, popularne JavaScript biblioteke za pravljenje korisničkih interfejsa. React nam omogućava da kreiramo veoma osetljivo, intuitivno i interaktivno korisničko iskustvo.

To znači da naš CRM nije samo moćan već i jednostavan za korišćenje, pružajući vam besprekornu navigaciju i interfejs bogat funkcijama.

Omnichannel tehnologije za poboljšanu komunikaciju

Uključujemo omnikanalne tehnologije u naš CRM kako bismo omogućili besprekornu komunikaciju preko različitih kanala. Bilo da je u pitanju e-pošta, SMS, društveni mediji ili direktne poruke, naš CRM centralizuje sve interakcije sa vašim klijentima.

Ovo osigurava da nikada ne propustite važnu poruku i da možete konzistentno da komunicirate sa svojim klijentima na svim tačkama kontakta.

Šta ovo znači za Vas

Sa našim naprednim tehnološkim paketom, možete očekivati:

POUZDANOST

Naš CRM je hostovan na bezbednoj i pouzdanoj infrastrukturi oblaka, obezbeđujući neprekidno vreme i zaštitu podataka.

PRILAGOĐENO KORISNICIMA

ReactJs front-end nudi gladak i intuitivan interfejs za navigaciju i produktivnost bez napora.

VIŠEKANLNA KOMUNIKACIJA

Animirajte potencijalne klijente preko njihovih preferiranih online kanala i konsolidujte sve interakcije na jedno mesto za bolji menadžment.

Korišćenjem procesorske snage na oblaku, React-a i omnikanalnih tehnologija, mi isporučujemo moderno CRM rešenje koje nije samo moćno već je i usmereno na korisnika i prilagodljivo vašim poslovnim potrebama. Iskusite razliku sa [Compani Name] CRM zasnovanim na oblaku i transformišite način na koji upravljate odnosima sa klijentima.

Ready to take your real estate business to the next level? Contact us today to learn more about our innovative CRM solution and how it can benefit your operations.

Spremni za 14-dnevnu besplatnu probnu verziju?