LOCUSD

Karakteristike

Pratite ponude

LOCUSD CRM vam omogućava da na jednom mestu pratite u kojoj fazi prodajnog toka je određeni posao, ko je vlasnik, kome su dodeljeni kontakti i drugi parametri. Preko CRM sistema možete testirati prodajne strategije i razviti nove prodajne šeme. Istovremeno, možete pratiti šanse da potencijalni klijent postane kupac. Kroz LOCUSD CRM dodajete proizvode ili usluge, dokumente, beleške sa sastanaka, dodeljujete zadatke članovima tima i komunicirate sa potencijalnim klijentima u svaku poslovnu priliku.

Katalog svih nekretnina

Unapredite organizaciju prodajnog tima i pripremu kvalitetnih ponuda za kupce kroz katalog nekretnina. U LOCUSD CRM softveru imate mogućnost da kreirate detaljan pregled vaših proizvoda i cena, ali i da ga prilagodite. Promena cena, bilo u procentima ili apsolutnoj vrednosti, je jednostavan zadatak. Možete dodati nove kategorije, kao i nove proizvode (garažna mesta, skladišta i sl.), ali i filtrirati sve unete artikle prema različitim parametrima – tipu, oznakama i sl.

Vizuelni prikaz procesa prodaje

Sa LOCUSD CRM, tokom prodaje i prodajnim kanalom koji pruža vizuelni prikaz procesa prodaje, vaša ponuda može biti prilagođena potrebama svakog konkretnog kupca, jer dobijate pregled toka prodaje po fazama koje očekujete od kupca. da prođete dok ne izvršite prodaju – od kvalifikacije do pregovora do zatvaranja prodaje. Preko LOCUSD CRM-a imate zbirni prikaz broja poslovnih prilika u određenoj fazi, uz mogućnost prilagođavanja prikaza prema vašim potrebama (prikaz liste ili kanban prikaz za bolju vidljivost). Uz prikaz broja poslovnih prilika dobijate i potencijalni prihod za svaku od tih prilika, što će značajno olakšati koordinaciju aktivnosti prodajnih timova.

Šabloni za tipska dokumenta

Standardni dokumenti kojima je potrebno prilagođavanje prema klijentu i ponudi mogu se brzo kreirati preko LOCUSD CRM preko unapred definisanih šablona. Na ovaj način prodajni tim skraćuje vreme potrebno za pripremu ugovora, faktura, faktura i ponuda. LOCUSD CRM automatski pretvara latinicu u ćirilicu za kupoprodajne ugovore koji su overeni kod notara. U zavisnosti od paketa, LOCUSD CRM nudi opcije unapred definisanih šablona za dokumente sa manjim prilagođavanjima (memorandum i sl.), ali i mogućnost kreiranja jedinstvenih dokumenata prema svim specifičnostima vašeg poslovanja.

Upravljanje kampanjama

LOCUSD CRM će vam pomoći da svaku kampanju ciljate na pravu publiku. U samom softveru možete sve klijente kategorisati u različite ciljne grupe na osnovu zajedničkih kriterijuma kako biste za njih pripremili personalizovanu ponudu. U okviru LOCUSD CRM softvera, možete da skladištite, organizujete i dostavljate relevantne informacije o proizvodima za nekretnine ili drugim stvarima u vezi sa vašim klijentima putem e-pošte ili Viber poruka. Ova digitalna biblioteka je nezaobilazan izvor informacija za vaš tim za korisničku podršku.

Omnichannel

Omnikanalni marketing u LOCUSD CRM sistemu pomaže da se kupcima obezbedi dosledno korisničko iskustvo. Objedinite kontakte sa kupcima iz svih kanala komunikacije u jedan i ispunili ste njihova očekivanja da budete povezani sa brendovima u bilo kom trenutku i preko bilo kog uređaja. Koordinisan rad svih kanala za kontakt sa kupcima znači da su u svakom kanalu vidljive interakcije preko drugih kanala, što stvara personalizovano iskustvo kupovine i omogućava kupcima da brzo i efikasno komuniciraju sa vama kad god im zatreba.

Spremni za 14-dnevnu besplatnu probnu verziju?